Viarelli Destro

13.490 kr
 • FordonstypEU-Moped
 • Årsmodell2017
 • DrivmedelBensin
 • VäxellådaAutomat
Med hög prestanda, en modern design och fylld med mycket körglädje är vår helt nya Viarelli DESTRO™ en hett efterlängtad nyhet i vårt nya premium segment. DESTRO™ är en påkostad 50cc scooter för dig som söker något av det bästa som finns på marknaden och för dig som vill få ut mer prestanda och design för pengarna.

Motor
Vår helt nya DESTRO™ har en respektingivande luftkyld 4-taktsmotor med kraftull karaktär, uppskattat bottendrag och en bränsleförbrukning som imponerar. Motorn är en av marknadens främsta motorer av GY-6 typ som är känd för att vara en av de mest driftsäkra 4-takts scooter motorerna. Vi övervakar själva tillverkningen av motorn som tillverkas under strikta kvalitetskrav allt för att säkerställa att vi har en av marknadens tryggaste motormodeller. Med 2.2 kw i effekt vid 7000 varv och ett max vrid om 2.8 Nm redan vid 6000 varv imponerar DESTRO™ 4-takt och känns lika kraftfull i accelerationen som många 2-taktare, men med bättre bottendrag, vilket uppskattas vid färd med passagerare/last. Det godkända högeffekts avgassystemet i Corten stål/rostfritt stål levererar dessutom ett härligt ljud. Den låga bränsleförbrukning tillsammans med en stor 6,3 liters bränsletank ger dig en imponerande räckvidd och du når dina mål utan att behöva tanka för ofta.

Hjul Med sina exklusiva 5-ekrade 13” fälgar i lättviktsaluminium imponerar DESTRO™. Det är inte bara utseendet som uppskattas, den fördelaktigt breda däcksprofilen ger de sportiga däcken överlägset grepp och du känner tydligt att du har ett bättre grepp under hård och utmanande körning.

Bromsar
De dubbelverkande hydrauliska skivbromsarna och de överdimensionerade ventilerade vågformade bromsskivorna fram ger en maximal bromseffekt, vilket gör att DESTRO™ klarar inbromsningar från högre hastigheter utan att avmattas. Bromssystemet på DESTRO™ ger dig en överlägsen trygghet när vägens underlag är lite sämre, när väta och kyla inverkar och du som bäst behöver en kontrollerad och trygg inbromsning.

Fjädring
Den påkostade dubbelsidiga dämparkonstruktionen och den förstärkta fjädring ger DESTRO™ en mycket god fjädringskomfort. De dubbelverkande hydrauliska bakdämparna gör ett fantastisk jobb och dukar inte under för hård belastning eller sämre väglag.

Ram
DESTRO™ är med sin vridfasta och styva ram väldigt stabil även under hård körning och i högre hastigheter. Rörramens utformning ger föraren en något utsträckt men ändå upprätt sportig sitt och körställning. DESTRO™ känns sportigt lätt då den väger in på lätta 112 kg men är stark nog att klara de tuffaste utmaningarna utan problem och bidrar till att den känns lätt men ändå tung nog för att kännas stabil och tålig.

Instrument
Den integrerade kombiinstrumenteringen (analog/digital) har med sin stora analoga varvräknare en framträdande plats bakom den vind och vattenskyddande toppkåpan. Kombiinstrumentet innehåller digital hastighetsmätare och bränslemätare samt indikeringslampor för blinkers, hel- och halvljus. Marknadens kanske snyggaste och mest effektiva backspeglar ger optimal sikt även bakåt.

Förvaring
Förvaringsfacket under sadeln DESTRO™ är väl tilltaget och stort nog att rymma hjälm eller en väska och öppnas enkelt via tändningslåset. Komfort
Du sitter sportigt komfortabelt på DESTRO™ och både föraren och passageraren har ett rejält fotstöd då de integrerade fotpinnarna avlastar förare/passagerar vikten optimalt. Sittställningen kan beskrivas som sportigt upprätt, men ända komfortabel och den sektionsindelade skumdämpade sadeln ger en bekväm och komfortabel färd under många timmars färd. Det halkskyddande och vattenavstötande Condura™ liknande sadelmaterialet klarar många års sol och väta.

Belysning
En kraftigt tilltagen halogenbelysning framtill lyser upp de mörkaste vägarna och högeffekttekniken i blinkers och baklampan ger en bra synlighet under mörkrets inbrott.

Jag vill ha den, vad gör jag nu?

 • Besök oss

  Scooterpunkten

  Lastgatan 11, Helsingborg.

  Se karta och öppettider

 • Ring oss eller bli uppringd

  Ring oss på…
  042-14 73 68

  …eller bli uppringd.


 • Maila oss

  Maila oss på…

  …eller använd formuläret.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Vad blir din månadskostnad?

Din månadskostnad
Kontantinsats
Uppläggningsavgift
Ränta
Avbetalningstid mån
Effektiv ränta
Aviavgift